Våra företrädare

(V)i presenterar Osman Yilmaz

Ut som tvåa i presentationerna av våra kandidater kommer Osman Yilmaz, nummer 3 på listan till kommunfullmäktige.

1. Varför ställer du upp som kandidat till kommunfullmäktige?  Jag har bott i kommunen i många år, är medlem i Vänsterpartiet och vill vara med och  påverka med partiets ideologi och politik på kommunal nivå.

2. Varför har du valt att engagera dig i just Vänsterpartiet? Jag är  arbetare och jobbar på en stor arbetsplats där över 500 är fackligt  anslutna. Jag är själv viceordförande i fackklubben sedan mer än 10 år tillbaka och  har alltid röstat på Vänsterpartiet. Jag kom till Sverige från annat land och tycker också om Vänsterpartiets internationella politik.

3. Vad gör du när du inte är politiskt aktiv? Jag umgås med familj och vänner, tar långa promenader och är väldigt idrottsintresserad.

Skriv en kommentar